Youfone

Wil je weten of de internetabonnementen van Youfone op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Youfone biedt u allerhande in huis abonnementen, waaronder het Youfone bellen en internet abonnement. Dit is het hele goede abonnement als u geen vaste telefonie benodigd omdat u mogelijkerwijs wel al een heel voordelig Youfone sim only abonnement heeft. U kunt  bij Youfone dan ernaast aangeven uit een 2 in een pakket, oftewel een Youfone internet TV pakket.

Youfone glasvezel

Wilt u zeer vroeg internet? Wilt u meer stabiliteit in uw internetverbinding? Wilt u nooit meer traag internet? Dan is het zeer verstandig om te kiezen voor Youfone glasvezel internet. De snelheden waarmee u dan kunt downloaden en uploaden zijn vele malen hoger en stabieler. U kunt dan ernaast net zo snel uploaden als downloaden met glasvezel thuis internet. Wilt u bedenken of er ook Youfone glasvezel leverbaar is bij u thuis? Vul dan uw postcode en huisnummer in in de postcodecontrole op deze website of op de Youfone website. U ziet dan gelijk wat er leverbaar is en wat de hoogst haalbare snelheid is die daarbij hoort.

Youfone vergelijken

Wilt u Youfone vergelijken? zoekt u een review? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Vele personen gingen u voor en maakten gebruik van de postcode check waarin ze het Youfone internet TV abonnement bekijken en vergelijken met de nieuwe contracten in ons land, zoals: NLE, T-Mobile, KPN, Oxxio, Ziggo. In een paar tellen is dit al te doen. U vult uw postcode en huisnummer in en de vergelijker doet de rest. De laagste prijs vindt u onmiddellijk bovenaan in de resultaten. Hierin is ook al rekening gehouden met de meest recente acties en aanbiedingen. Zo weet u zeker dat u naar de betere prijzen kijkt. Twijfelt u nog? Dan kunt u 24/7 nog even zoeken naar de Youfone ervaringen van personen die u voor gingen.

Heeft u al een Youfone abonnement maar wilt u wel een wijziging doorgeven? Dat kunt u doen door Youfone inloggen in de MyYoufone omgeving. U kunt dan nieuwe zenders kiezen voor jouw Mix5 pakket. Maar ook die van jou Youfone abonnement opzeggen is mogelijk in de mijn omgeving.

Youfone is op verschillende plekken in ons land leverbaar. Dit komt omdat ze gebruik maken van het betrouwbare KPN netwerk. Wilt u absoluut bedenken of ze ook op jouw adres leveren? Dan kunt u dit controleren op de site van Youfone.

Youfone internet, bellen en tv aansluiten

Heeft u aangegaan voor Youfone TV en internet? Dan is de aansluiting niet ingewikkeld. U kunt dit zelf doen met logischerwijs wat bijstand van de klantenservice op afstand. Ziet u dat niet zitten? Geen paniek, u kunt ook simpel aangeven voor een monteur. Die gaat dan pas weg als alles het doet zoals het hoort.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.