T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

U kunt kiezen voor een los internetabonnement, maar u kunt het ook bestellen met tv en vaste telefonie. Bij de combipakketten verdient u 24/7 toegang tot 59 hd-zenders in hd-kwaliteit en kunt u gebruikmaken van de TV Anywhere-app. Met deze app kunt u overal in de EU gebruikmaken van uw tv-abonnement via smartphone of tablet. daarnaast kunt u het zenderpakket nog verder uitbreiden met pakketten als Film1 of Ziggo Sport Totaal. ernaast is het mogelijk om programma’s tot 7 dagen terug te kijken. Wat betreft vaste telefonie kunt u kiezen voor een aantal verschillende pakketten.

T-Mobile biedt u de een keus te maken om uw abonnement zelf samen te stellen en alles zo nauwkeurig mogelijk op uw wensen en behoeften af te stemmen. Binnenkort kunt u dan ook bij Breedbandwinkel daarnaast 4G voor thuis van T-Mobile afnemen: een wifi-modem met een 4G-simkaart, voor op tijd mobiel internet. Handig in bijvoorbeeld buitengebieden waar het vaste internet traag is.

De snelheid van het streamen varieert met DSL internet van 50 tot 100 Mbit/s. Met T-Mobile glasvezel internet zijn nog grotere snelheden te behalen van 50 tot 1000 Mbit/s. Doe de postcode check op bij ons om te zien welk type internet er leverbaar is op jouw adres.

Woon je puur of wordt er bij jou niet zoveel geïnternet of woon je samen, dan kun je aangeven voor vijftig Mbit/s. Daarmee kun je op meerdere malen devices tegelijk Netflix streamen en is ook geschikt om interactieve tv-programma’s te pauzeren en op te nemen en tegelijkertijd online te gamen. particulieren die vaak downloaden en tegelijkertijd online willen gamen kiezen voor 100 Mbit/s. Met deze snelheden kun je op regelmatig computers op hetzelfde moment snel downloaden, digitale tv kijken en Netflix streamen. Voor de echte snelheidsduivel is er T-Mobile internet via glasvezel met snelheden tussen 500 en 1000 Mbit/s. Op vaker dan gemiddeld apparaten tegelijkertijd video’s in de hoogste 4K resolutie streamen en downloaden, terwijl je online zit te gamen is dan geen probleem. daarnaast kun je grote bestanden uploaden naar de Cloud. Deze snelheden zijn slim op het moment dat je thuiswerkt en grote bestanden moet delen, maar daarnaast voor nederlanders die er met meerdere malen apparaten op los streamen.

 

T-Mobile alles in 1

T-Mobile alles in 1 was voorheen Vodafone thuis maar gaat nu verder als T-mobile thuis. Internet, televisie en bellen met T-Mobile alles in 1 is volgens, het uit oorspronkelijk Duitsland afkomstige bedrijf, simpel overstappen en heel erg betrouwbaar! Je kunt het pakket compleet zelf samenstellen en een extra gewin bij het aan gaan van een pakket krijgen. Zo kun je in genot komen van FOX Sports en heb je in de toekomst geen slecht bereik meer met de goede Wifi-Service die het bedrijf biedt. Met deze service wordt er ingespeeld op de problemen die veel consumenten bij andere aanbieders hebben voor wat betreft draadloos internet. Veel klanten hebben nogal problemen met het bereik van hun draadloze internetverbinding. Wil je T-mobile alles in 1 vergelijken met andere telecomaanbieders?

De plussen van T-Mobile thuis

Na de controle van de postcode sluit je simpel je T-Mobile thuis internet abonnement af. Dit doe je met tv of zonder. Het mooie aan T-Mobile in huis is dat je keuze maandelijks aanpasbaar is. Zo pas je ordinair in je “My T-Mobile” omgeving je abonnement aan. hier kun je elke maand je snelheid van het internet aanpassen en zenderpakketten aan en uit zetten. ook biedt T-Mobile een aanvullende wifi service. Mocht je niet tevreden zijn over je draadloos internet, dan ontvang je indien nodig een zonder extra kosten een wifi versterker om dit te verbeteren.

Het alles-in-1 abonnement van T-Mobile zorgt voor tientallen hd-zenders in hoge kwaliteit (HD). het internet is razendsnel, met snelheden die op kunnen lopen tot maar liefst 500 Mbps. Dankzij een specifieke WIFI-Service is slecht draadloos bereik verleden tijd. een ander groot voordeel is de TV Anywhere app, welke het mogelijk maakt om overal televisie te kijken. Verder zijn programma’s tot wel 10 dagen terug te kijken. Ben je net te laat ingeschakeld voor een programma, dan maak je gebruik van Begin Gemist. Het alles-in-1 abonnement maakt het verder mogelijk om voordelig te bellen naar zowel mobiele als vaste telefoonnummers.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.