KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Gaat u voor een Online.nl pakket? Dan ontvangt u Online.nl internet met KPN kwaliteit. Met de ADSL te kiezen ontvangt u 24/7 het maximaal haalbare qua snelheid voor een vaste maandpremie per maand. Gaat Online.nl de snelheid verder verbeteren bij u in de buurt? Dan ontvangt u dat daarnaast automatisch, zonder dat u daar te veel voor hoeft te betalen. U verdient vanzelfsprekend wel de jaarlijkse prijsverhogingen doorbelast van deze provider.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare provider met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een goedkoop abonnement voor televisie, telefonie en internet. Zeker heb je ook hier de keuzemogelijkheid uit meerdere alles in 1 pakket. Je kunt zelf controleren waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse kosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is eenvoudig. Kies eenvoudig dat wat het goedkopere aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Dat is nog niet alles, want bij Online.nl Internet TV is er ernaast nog een TV pakket dat in de basis al geweldig volledig is. U kunt namelijk rekenen op meer dan 80 zenders met interactieve TV, waarbij het voor de voetballiefhebber helemaal mooi is, want FOX Sports Eredivisie 1, 2 en drie zijn gewoon onderdeel van uw TV abonnement. Dat zit alledaags bij de maandlasten inbegrepen. Is de algemeen nog niet genoeg voor u? Dan is er volop optie uit extra zenderpakketten. Heeft u deze nog nodig naast een Netflix of Videoland abonnement? Die keus is natuurlijk aan u, maar sta er even goed bij stil. Het is zonde als u maandelijks teveel vergoedt voor iets wat u niet gebruikt.

Online.nl internet TV

Wilt u aanmelden naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is sowieso al een aanbieder met een scherpe maandprijs per maand, maar u kunt vaker dan 1 keer genieten van een bellen en internet aanbieding bij Online.nl. Dat houdt in dat u de eerste paar maanden een te veel korting ontvangt op die van jou abonnementskosten. Daarmee kunt u enkele tientallen euro’s besparen. misschien verdient u er nog meer bij cadeau zoals een zonder kosten zenderpakket. Op het goede moment afsluiten kan dus natuurlijk de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u altijd de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is onmiddellijk meegenomen. daarnaast op onze website van Online.nl vindt u altijd de meest recente contract van dit moment.

Heeft u in huis bellen en internet afgesloten als twee losse abonnementen? En bij twee diverse bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan ordinair en voordeliger. Als u kiest om de 2 abonnementen te samen in een internet + tv pakket, dan bent u voordeliger uit. daarnaast heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u slechts één factuur. Dus daarnaast uw boekhouding wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en tv kan hiervoor een prima oplossing zijn. Dit 2 in een contract biedt interactieve televisie en zeer snel internet bestellen aan.

Wilt u bedenken of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat standaard even controleren op onze website van Online.nl. Of u vult uw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle aanbieders die er op jouw locatie een internet, bellen en tv pakket kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere providers uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet en bellen bij u beschikbaar? U kunt uw andere twee in een contract in meerdere ordinaire stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt aangeven uit allerhande extra’s. Met een ordinair vinkje geeft u die van jou keuzes door voor wellicht wel dubbel tv-pakketten, interactieve televisie en te hoog zenderpakketten.

Voordelen Online.nl internet en tv

  • Eén van de bekendste internet en tv pakketten van dit moment
  • simpel de keuzemogelijkheid uit 3 zeer complete pakketten
  • ernaast glasvezel mogelijk

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.