Freedom Internet

Wil je weten welke Freedom Internet internetabonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Doe dan de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Freedom Internet Alles in 1 met internet bellen en TV is al een aantal jaren de goedkooste als het gaat om klantenservice en zeer stabiel snel internet. Ze hebben dan daarnaast een laag storingspercentage. De Freedom Internet abonnementen zijn er in uiteenlopende varianten, met en zonder glasvezel. Voor welk Freedom Internet TV en bellen pakket gaat u?

Bent u er al bijna zeker van? En gaat u voor een all-in one, drie in 1, alles in één of tripe play pakket van Freedom Internet? Dan wilt u zonder twijfel weten hoe het zit met de inhoud van dit abonnement. aan gaat u voor Freedom Internet alles in 1? Dan zit het wel goed met de kwaliteit, en ook met de inhoud. Om te opzetten met de internetsnelheid. Deze is bij alle pakketten zeer goed in orde. U kunt rekenen op op zijn minst 50 Mb/s. Er is mogelijkheid uit een koperverbinding of een glasvezelverbinding. Net wat er bij u leverbaar is natuurlijk. Het voordeligste Freedom Internet Alles in 1 abonnement biedt u al een prettige snelheid van het internet als u niet al teveel geks doet thuis qua internet met het hele gezin. Maar u kunt ernaast aangeven voor een wat sneller internetpakket natuurlijk. In die situatie afsluit u bijvoorbeeld. Bij de snellere pakketten lopen de maandelijkse kostprijs natuurlijk ook wat hoger op, maar u krijgt daar wel een fors snellere internetverbinding voor terug.

Maar in het Freedom Internet Alles in 1 pakket, gaat het niet puur om het internet, want het is niet voor niks een alles in één pakket. Het gaat ernaast om Freedom Internet TV. En bij Freedom Internet televisie zit u binnenshuis en buitenshuis goed. U krijgt om te opzetten voldoende optie qua zenders: 80+ tv-zenders waarvan het merendeel in HD-kwaliteit. En vanzelfsprekend verdient u ernaast toegang tot 100 radiozenders. Heeft u hier nog niet voldoende aan? Dan kunt u kiezen voor te hoog zenderpakketten. Denk hiermee aan het Ziggo Sport- of het Film1-pakket. Met het Freedom Internet Premiumpakket krijgt u ruim 10 zenders bovenop jouw interactieve TV abonnement. Dat zorgt dus voor extra kijkplezier. Kijk wel even goed wat u benodigd als u wellicht wel ook al Netflix, Videoland, Disney Plus of Amazon Prime heeft.

Freedom Internet + bellen

Kiest u voor een alles in één Freedom Internet pakket? Dan verdient u ernaast Freedom Internet bellen. daarmee belt u met een vaste telefoonlijn naar anderen. En bent u een weekendje weg? Dan schakelt u uw vaste nummer algemeen door naar uw mobiele telefoon. Bellen Basis is het basisabonnement zoals de naam al verklapt. Belt u meer? Dan kunt u aangeven voor te hoog Bellen Vrij NL gaan. U betaalt simpel per seconde.

Freedom Internet en TV

Zoekt u wel een nieuw internetabonnement? En wilt u daar daarnaast wel Televisie bij, maar hoeft vaste telefonie voor in huis niet? Dan is er ook Freedom Internet en TV beschikbaar. Deze Internet TV abonnementen winnen steeds meer aan populariteit omdat meer personen een mobiel contract hebben met onbeperkt belminuten.

Dit zijn de eigenschappen van het TV-pakket van Freedom Internet:

Basis HD (€ 15,95 p.m.) Entertainment HD (€ 21,95 p.m.)
Meer dan 80 tv-zenders Meer dan 110 tv-zenders
Ruim 50 zenders in HD-kwaliteit Ruim 70 zenders in HD-kwaliteit
Standaard ESPN, ESPN 2, 3 & 4 (o.a. Eredivisie voetbal) Standaard ESPN, ESPN 2, 3 & 4 (o.a. Eredivisie voetbal)
Pauzeren, TV Gemist en Begin Gemist inbegrepen Pauzeren, TV Gemist en Begin Gemist inbegrepen
Kijk op je tv, laptop, tablet of telefoon Kijk op je tv, laptop, tablet of telefoon
Kijk waar je wilt (binnen de EU) met de inbegrepen tv app Kijk waar je wilt (binnen de EU) met de inbegrepen tv app
Toegang tot Canal+ Series: de beste Europese series in huis Toegang tot Canal+ Series: de beste Europese series in huis

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.