Delta

Wil je weten of Delta internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Consumenten die kiezen voor het alles-in-1 abonnement van Delta genieten van op tijd internet, begin gemist, programma gemist en kunnen programma’s opnemen. ook kan er televisie op 2 keer of vaker schermen tegelijkertijd gekeken worden. Delta klanten kunnen gratis telefoneren met nieuwe Delta klanten. Wat door enkele als groot interesse wordt ervaren is de opzegtermijn. Het abonnement is natuurlijk maandelijks opzegbaar.

Alles in 1 abonnement van Delta vergelijken en gauw overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet op tijd zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. een goede en trouwe internet-connectie is hierom erg belangrijk. Internet gebruiken we voor thuiswerken, televisie kijken, onze studie, downloaden van bestanden of online shoppen. Wat kan bij deze aanbieder kiezen? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Bij DELTA krijg je meer dan uitsluitend maar internetsnelheid.

  • altijd goede wifi – Ben je een fanatiek gamer? Stream je 2 keer of vaker films? Of heb je supersnel internet nodig voor je werk? Met het Flexpakket haal je gebruikelijk dubbel snelheid in huis met één druk op de knop. Hoe op tijd wil je het hebben?
  • Zonder zorgen online – Zorgeloos je kinderen laten surfen? altijd veilig online je bankzaken regelen? DELTA weet hoe cruciaal online veiligheid en privacy zijn. hierom krijg je eenvoudig een Veilig Internet-licentie bij je Flexpakket.
  • ideaal betrouwbaar internet – De meest stabiele verbinding met áltijd razendsnel internet. Met een upload allereerst aan de download, wordt grote bestanden versturen een fluitje van een cent. Je kiest zelf of je aan 150, 400 of 1000 Mbps genoeg hebt.

Goedkoop alles-in-1 met glasvezel van Delta

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. En daarnaast bij de provider Delta zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en downloaden en uploaden gaat over het algemeen regelmatig net zo snel. ernaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua providers is er natuurlijk sommige te kiezen. Wat een ieder vaak zeggen: op het internet te surfen via de glasvezel is prijziger dan onder andere ADSL. Dit is echter niet aan de orde. een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet van Deltaal verkrijgbaar? Welke diverse pakketten zijn er? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. potentiele providers worden nu aanstonds getoond. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL.

In Zeeland kent iedereen DELTA. Het is dé telecomprovider en energieleverancier van de provincie. En omdat we het voordeligste netwerk van Zeeland hebben, aangeven enkele personen ervoor om via ons verbonden te zijn voor internet, tv en bellen. Sinds 2018 groeit het netwerk van DELTA ook hard buiten Zeeland. Zo zijn onze contracten tegenwoordig in grote delen van dit land beschikbaar.

Telecomdiensten levert DELTA niet enkel aan consumenten, maar ook aan mkb’ers en de grootzakelijke markt. Denk aan een vast ip-adres, glasvezelverbindingen tot 10 Gbps en groepsaansluitingen voor televisie op vakantieparken en in ziekenhuizen.

Uit Zeeland haal je ook energie. Letterlijk met DELTA Puur Zeeuws Groen: 100% groene stroom uit Zeeland. Maar we gaan verder dan alleen het leveren van stroom en gas. DELTA biedt je de helpende hand in de energietransitie door combineren met jou stappen te zetten naar een CO2-neutraal en duurzamer leven.

DELTA Fiber holland is het moederbedrijf van de merken DELTA en Caiway. allebei merken leveren internet, televisie en vaste en mobiele telefonie. De ambitie van DELTA Fiber Nederland: zo diverse mogelijk mensen in nederland toegang geven tot op tijd internet. hierom leggen we elke dag, door heel dit land nieuwe glasvezelnetwerken aan en worden huizen aangesloten op de beste netwerkapparatuur.

Zo heeft personen met een aansluiting van DELTA Fiber ons land beschikking over het snelste internet.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.