Delta Flex Internet Basis

Wil je weten of Delta Flex Internet Basis op jouw adres beschikbaar is? Doe dan gratis de postcodecheck.

Wat biedt het Delta Flex Internet Basis abonnement?

In dit overzicht vind je alle specificaties van Delta Flex Internet Basis die voor jou van belang kunnen zijn.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Delta Flex Internet Basis Bestellen

Wil je het Delta Flex Internet Basis abonnement afsluiten? Vul dan onderstaande bestelformulier in.

Internet vergelijken gaat eenvoudig en simpel

Welke internetsnelheden zijn er allemaal?

Als je een internet abonnement afsluit, kun je gebruikmaken van 3 diverse opties. Iedere internetverbinding heeft zijn eigen snelheden. Onderstaand is per soort internetverbinding uitgelegd wat de eigenschappen van deze verschillende internetverbindingen zijn.

ADSL: een goedkope internetverbinding

De snelheid van ADSL gaat tot 200 Mb/s. De werkelijke snelheid van ADSL is om en nabij de helft van wat er wordt aangeboden. De snelheid wordt minder hoog als je verder van een wijkcentrale woont en als je gebruikmaakt van digitale televisie, gaat dit tevens van je snelheid af. Check dus te allen tijde via je postcode of er op je adres een ADSL verbinding een mogelijkheid is die simpel genoeg is voor digitale televisie.

De meeste consumenten hebben internet via ADSL. Zie internetbegrippen voor meer informatie. Bij een ADSL-verbinding is er sprake van een splitsing voor het overbrengen van telefoon- en internetverkeer. Snelheden kunnen variëren tussen 8Mbit/s en met ADSL2+ of VDSL zelfs tot snelheden tot 50Mbit/s. Maar let op: meestal wordt er een snelheid beloofd, maar ADSL geeft je maar de helft van de beloofde snelheid.

Kabelverbinding: een goede internetverbinding

Kabelproviders zijn van origine TV-aanbieders. Je moet daarom verplicht televisie als dienst afnemen. Kabelaanbieders zitten veel dichter bij de toegezegde snelheid. De snelste kabelabonnementen zitten op dit moment rond de 400 Mb/s. Er is echter geen mogelijkheid in vrijheid van kiezen omdat kabelproviders alleen leveren binnen een bepaalde regio. Doe een postcodecheck zodat je kunt zien welke kabelaanbieder de slimste diensten kan leveren op je adres. Misschien is glasvezel ook wel op jouw adres beschikbaar.

De kabelverbinding komt van origine van TV-providers. Het is daarom voorgeschreven om televisie als dienst erbij te nemen. Internet via de kabel komt over het algemeen bij de toegezegde snelheid. Een kabelcontract komt op dit moment niet verder dan 100Mbit/s. Dit zijn de snelste kabelabonnementen. Wil je een snellere verbinding? Kies dan voor ADSL of glasvezel.

Glasvezel: de snelste internetverbinding

Bij een glasvezelaanbieder heb je de keuze uit internetsnelheden tot wel 500 Mb/s. De daadwerkelijke gehaalde snelheid is bij glasvezel afhankelijk van de provider en meer dan een factoren. Glasvezel is nog niet overal in dit land beschikbaar, maar is wel in opkomst. Doe de postcode- of regiocheck om te kijken of er glasvezel in je woonplaats beschikbaar is. De maximale snelheid bij glasvezel is 1000 Mb/s

Met glasvezel ben je bijna zeker van de snelste internetverbinding van dit moment. Bij een glasvezelprovider heb je de optie tussen internetsnelheden van 50 tot 1000 Mb/s. De daadwerkelijke gehaalde snelheid is tevens bij glasvezel afhankelijk van de provider en meer dan een factoren, maar de beloofde snelheid wordt in de meeste gevallen wel (bijna) behaald. Helaas is glasvezel nog niet overal beschikbaar in ons land. Dit is natuurlijk wel in opkomst, zeker nu niemand meer zonder internet kan. Door de postcodecheck in onze vergelijker kun je zien of glasvezel ook op je adres te gebruiken is.

Internet aanvragen, maar dan op de beste manier? Maak te allen tijde eerst een vergelijking voorafgaand je zomaar iets afsluit. Via de vergelijker van deze site zie je al binnen 1 minuut welke aanbieder de aantrekkelijkst aanbieding voor jou heeft.

Wil je nog meer besparen? Met je internetabonnement vergelijken kun je elk 12 maanden meer dan 200 euro geld overhouden!

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Top 3 Internetabonnementen

Ben je nog niet zeker of Delta Flex Internet Basis voor jou het beste abonnement is? Dan kun je hier zien wat de Top 4 Beste Internet Abonnementen op dit moment is.

Delta Flex Internet Basis Bestellen

Iedere aanbieder van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De kosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene telecomprovider voordeliger zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Internet vergelijken

Iedereen doet tegenwoordig aan e-mailen, online shoppen en streamen. Men uploadt filmpjes op YouTube en maakt gebruik van Social media.

Niet alle internet abonnementen leveren overal in Nederland. om die reden kunt u met behulp van onze onafhankelijke internetvergelijker onmiddellijk de beschikbaarheid van alle internet, tv en alles in een abonnementen zien op jouw adres.

Interactieve TV opties

Lopende het internetabonnementen vergelijken zijn er meer zaken mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld ook interactieve TV bij uw nieuwe internet aansluiting?

Met interactieve TV kunt u televisie kijken op alle schermen. Denk hierbij aan TV kijken op uw tablet, mobieltje en uiteraard tegelijkertijd op uw televisie. U kunt zelf bepalen wat en wanneer u kijkt met de verschillende interactieve TV diensten zoals opnemen & pauzeren, Begin Gemist en Video on Demand.

Op ons resultatenoverzicht na de postcodecheck kunt u alle internet en TV pakketten vergelijken. Vergelijk onder meer de batterij zenders, aantal HD zenders, online TV kijken, opnemen of de mogelijkheden van de TV App. Kortom, u kunt easy een keuze maken op basis van uw eigen behoeften en het aanbod van deze website.

Overige abonnementen